20% Korting
Al 4 Verkocht

Shortgolf Het Rijk van Margraten

Bemelerweg 99 6267 AL Cadier en Keer
In het Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan verkeert in topconditie en het hoogteverschil in de baan is maar liefst 50 meter en dankzij professioneel baanonderhoud is golfen op de golfbaan het hele jaar door mogelijk. Daarnaast beschikt Het Rijk van Margraten over een9-holes Short Golfbaan, een overdekte driving range en een sfeervol clubhuis waar u geniet vanbourgondische gezelligheid en het omringende landschap.
 
Short Golf is een leuke activiteit die op Het Rijk van Margraten gespeeld kan worden op een prachtige 9-holes Par 3 baan. Door de “kleine” afstanden, tussen 50 en 80 meter, is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau. Of u nu nog nooit gegolfd heeft of een gevorderde golfer bent en het korte spel wilt oefenen: u bent van harte welkom!
 
Iedereen kan Short Golf spelen, dus kom zoals u bent. Zorg wel voor sportschoenen en kleding waarin u zich lekker kunt bewegen. Ballen en clubs mag u van Het Rijk van Margraten lenen en een korte instructie is in de prijs inbegrepen. U kunt alleen komen, met uw partner of met een groep familie, vrienden of collega’s. 
Toon meer Toon minder
€ 10,00

Short Golf 9 holes

Geen € 12,50 maar slechts € 10,00 per persoon
Toon meer Toon minder

PricePerTicket

€ 10,00

Excl € 0,00 fee

Koop nu! € 0,00